Breaking News
מטוס

הייטקיסט בדרך להנפקה מגלה שהאישה דורשת חצי מהכול

"בנסיעות לחו"ל מותר לי לבגוד כי חוקי הרבנות לא חלים עלי"

האישה: "מותר לך לבגוד כמה שאתה רוצה אבל לא שאתה נשוי לי, לכן הסיפור שלך נגמר". עכשיו היא תובעת עשרות מיליוני שקלים

 

בני זוג שנישאו לפני 9 שנים והביאו שני ילדים לעולם עוסקים לפרנסתם במקצועות ההייטק. שניהם מועסקים בחברות גדולות והבעל שנחשב לגאון בתחומו אף נכנס לאחרונה שותף בחברת סטרטאפ כשהנתח שלו הוא 5 אחוז ממניות החברה. "החברה מוערכת כרגע במיליארד דולר והיא לפני הנפקה בנאסד"ק", מגלה האישה.

למרות כל הרווחה והאושר לכאורה ולמרות גילו הצעיר ולמרות היותו נשוי, הוא לא ריסן את עצמו מעולם, כך טוענת האישה בשיחה הראשונית עם עורכת הדין שרין סולן. היא מגוללת למעשה בעל בוגד סידרתי שממנו היא סובלת מיום החתונה. לדבריה ביום החתונה שלהם הוא בגד בה עם האקסית בשרותים. "איך אני יודעת? כי אחרי שנים הוא התרברב בפני וטען: 'אני בוגד בך מתחת לאף ואת לא מרגישה… אפילו בחתונה בגדתי בך עם בת הזוג שקדמה לך שהגיעה לאירוע עם בעלה".

רק לאחרונה אחרי שנדבק במחלת מין והדביק גם את אשתו היא החליטה לשים לעינוי הזה קץ. בתביעת הגירושין היא מציינת כי בעלה מנוי בעשרה אתרי הכריות. הוא נפגש עם לא מעט נשים. הסקס איתו מתחילת הדרך היה אגרסיבי, על גבול הסטייה. לדבריה סבלה כל השנים אבל בגלל הילדים הבליגה. הטענה שלו כי חדל מהמעשה ולדבריו הוא בוגד בה רק בחו"ל, כי שם חוקי הרבנות לא חלים עליו, היא מגוחכת. "מותר לך לבגוד…. ותעשה את זה כמה שאתה רוצה אבל לא שאתה נשוי לי, לכן הסיפור שלך נגמר."

הוא מנסה ליצור סטנדרט חיים שאינו מקובל על אשתו. עו"ד סולן הבהירה כי הניסיון לנרמל חיים שבהם מותר לבעל לבגוד עם מי שהוא רוצה והיכן שהוא רוצה, לא יכול להתקיים. האישה דורשת מחצית מהרכוש שצברו ומחצית מהמניות שקיבל ועוד יקבל בעתיד בחברה החדשה שבה הוא שותף. מדובר בעשרות מיליוני שקלים. בני הזוג נשלחו ליישוב סיכסוך עם סיכוי קלוש שהמו"מ הזה יצלח. על הפרק עשרות ואולי מאות מיליוני שקלים.

 

חדשות יומיות | מזג האויר בישראל
רכישת תבניות איכותיות | רכישת דומיינים בזול | וובסל קידום שיווק פירסום באינטרנטפתרונות דיגיטל | קידום אתרים פיתוח אתרים |הקמת אתרים | פוסטרים | ליטוגרפיות | תמונות קנבס | צלם אדריכלות | מודעות שכדאי לראות | ספריית עסקים מקודמים | קידום אורגני בגוגל

About רון פלג

Check Also

אישה בדיכאון

הסוד שנחשף אחרי שנים: המשבר הזוגי שהתחיל בחשד קטן ונגמר בהודאה מפתיעה

אחרי 12 שנות נישואים, התגלה הסוד הגדול האישה "לא יכולתי לסבול את העלילה הזו על …

הבעל חושש, האישה נשברת: האשמות הדדיות, רומנים מהעבר ודרמה מול בית המשפט

"אני חושש שפרשת הפצ"רית תבוא אלי הביתה"   הבעל מדגיש: "אשתי ניסתה לשים קץ לחייה …