מברשת השיניים שחשפה את הרומן הסודי

הטעות הקטנה שחזרה על עצמה, סיפרה את כל הסיפור

"בפעם הראשונה והשניה העלמתי עין, בשלישית כבר חשדתי וברביעית קיבלתי סיפור שלם"

 

זוג צעיר שנישא לפני חמש שנים. שניהם הקימו עסקים נפרדים, האישה עוסקת בבניית אתרים ומעגל הלקוחות שלה עצום, הבעל לעומת זה עוסק בפיתוח של מכשיר רפואי בחברה שהוא חלק מהבעלים שלה. ילדים? לא היו בתוכניות לשנתיים הקרובות. הסיבה: הבעל אמר לאשתו, זה לא הזמן.

לכאורה ניהלו שני בני הזוג יחסים נהדרים. מעל לפני השטח האהבה ביניהם נראתה למרחקים כוורודה ומשגשגת. הדרמה החלה, כפי שמתארת האישה בפני עורכת הדין שרין סולן, כאשר היא נאלצה להעדר מהעבודה לכל מיני קורסים והשתלמויות, זה קרה חמש שש פעמים בשנה. "בכל פעם שהייתי חוזרת הביתה הייתי רואה מברשת שינים נוספות", היא סיפרה. לדבריה בפעם הראשונה שאלה את בעלה מה זה – והוא השיב "הוצאתי חדשה". היא אמרה לו "אבל יש לך חשמלית". ואחרי חצי שנה שוב נעדרה ושוב מברשת שיניים חדשה, שוב אותה שאלה, שוב אותה תשובה. "בפעם הראשונה והשניה העלמתי עין, בשלישית כבר חשדתי, וברביעית קיבלתי סיפור שלם".

לפני כחודשיים היא טסה עם חברות ליוון לשלושה ימים, עלות הטיול היתה כפולה. היא שילמה עבור הטיול ושילמה לבלש שיעקב אחרי בעלה. אחרי יממה הבין הבלש שהבעל מביא לביתו את המאהבת, כנראה בכל פעם שאשתו נעדרת. "מברשת השיניים, היתה רק חלק מהעניין".

כשחזרה האישה היא אומנם קיבלה תמונות של המאהבת נכנסת לביתה לא יותר מזה, אבל עם התמונות האלה הודה הבעל כי הוא בקשר עם עובדת בחברה שלו. האישה סיפרה כי בעלה התחנן לא לפרק את החבילה והבהיר כי הקשר עם המאהבת נותק. האישה הבהירה מצידה לעורכת הדין סולן, שהוא והיא יצחצחו שיניים ביחיד, לא בבית ספרנו. האישה דורשת כתובה ומחצית מחלקו בחברה החדשה שהוא שותף ועומדת להיות מונפקת בבורסה בארה"ב. בני הזוג נשלחו לישוב סיכסוך כמקובל.

 

חדשות יומיות | מזג האויר בישראל
רכישת תבניות איכותיות | רכישת דומיינים בזול | וובסל קידום שיווק פירסום באינטרנט | פתרונות דיגיטל | קידום אתרים פיתוח אתרים |הקמת אתרים | פוסטרים | ליטוגרפיות | תמונות קנבס | צלם אדריכלות | מודעות שכדאי לראות | ספריית עסקים מקודמים | קידום אורגני בגוגל

About רון פלג

Check Also

תמיכה באיזנקוט הפכה למשבר זוגי

הבעל עבר לאיזנקוט, האישה עזבה את הבית אחרי 40 שנות נישואים בעקבות הודעת הבעל כי …

הפלגה ב"קראון איריס" לקפריסין, רודוס וכרתים

מנו ספנות: הפלגת 6 לילות בספטמבר החל מ-659 אירו – באוניה "קראון איריס" ללימסול כולל …