הבעל מבקש לבצע בדיקות אבהות לילדים

הבעל מבקש לבצע בדיקות אבהות לילדים

סיימו את הקשר אחרי שלוש שנים, ואז האישה נישאה לחבר הכי טוב של האקס שלה

אחרי שמונה שנים של נישואין טוען הבעל  "יש לי חשד שהבן הבכור הוא לא שלי, אשתי מסרבת להוכיח לי אחרת"

 

הסיפור שלפנינו בהחלט יכול לפאר עלילת סידרה הוליוודית ולהיכלל באחד הפרקים המרכזיים של אותה סידרה. בני הזוג הכירו לפני תשע שנים, מיד לאחר שהאישה נפרדה מהחבר שלה איתו בילתה שלוש שנים קודם לכן. שנה לאחר אותה פרידה היא נישאה לחבר הטוב של האקס.

בינתים בני הזוג, הבעל טייס במילואים, האישה מורה בבית ספר תיכון, הביאו שני ילדים לעולם, בן זכר שנולד שמונה חודשים וחצי אחרי שנישאו ובת לפני שנתיים. לאחרונה התברר לבעל כי במהלך כל השנים של הנישואים, היא שמרה על קשר עם האקס שלה ואף נהגה להפגש איתו בסתר. לעורכת הדין שרין סולן סיפר כי "אשתי בעצמה תמיד דאגה שהוא יהיה בסביבה – ולאירועים מרכזיים שלנו הוא תמיד הוזמן ביוזמתה. לא היתה לי בעיה עם זה כי חשבתי שהקשר נגמר ובסך הכל הוא גם חבר שלי עד היום".

הנורה האדומה לדבריו החלה להבהב כשחברים משותפים זרקו לבעל "שים לב על אשתך והחבר הקודם שלה. אומנם עברו שנים אבל תשים לב". הוא סיפר כי עקב אחרי ההתנהגות של אשתו. "בשנה האחרונה אכן ראיתי כל מיני דברים מוזרים אבל לא קריטי. ברגע שעימתתי עם התחושות שלי, היא שללה כל קשר… יש לי חשד שהבן הבכור הוא לא שלי, אשתי מסרבת להוכיח לי אחרת. הוא נולד פחות מתשעה חודשים אחרי שנישאנו".

האישה טוענת להגנתה כי בעלה אומנם איש מוכשר, אבל בשנים האחרונות לאחר שהתקרב לדת הוא הפך לפרנואיד והוא מבקש ממנה לבצע בדיקות אבהות לילדים וזה, לדבריה כבר בלתי נסבל. לטענה הזו השיב כי לפחות לגבי הבן שנולד שמונה חודשים וחצי אחרי שנישאו הוא מבקש מאשתו שתסיר כל ספק והיא מסרבת בתוקף. "ברגע שביקשתי את ההוכחה הזו לשקט הנפשי שלי היא ביקשה להתגרש".

עו"ד סולן הבהירה כי שלחה את בני הזוג ליישוב סיכסוך אבל לדבריה על האישה להיעתר לבקשתו של בעלה ללא קשר. זו זכותו הלגיטימית במיוחד שהחברים שלו לא מרפים ולוחשים לו, כל יום משהו חדש באוזן.

 

חדשות יומיות | מזג האויר בישראל
רכישת תבניות איכותיות | רכישת דומיינים בזול | וובסל קידום שיווק פירסום באינטרנטפתרונות דיגיטל | קידום אתרים פיתוח אתרים |הקמת אתרים | פוסטרים | ליטוגרפיות | תמונות קנבס | צלם אדריכלות | מודעות שכדאי לראות | ספריית עסקים מקודמים | קידום אורגני בגוגל

About רון פלג

Check Also

ליל הסדר של הפיצוץ: שמאל, ימין וקרע זוגי אחד גדול

ליל הסדר של הפיצוץ: שמאל, ימין וקרע זוגי אחד גדול

הורי הבעל שמאלנים, הורי האישה ביביסטים, וכך בדיוק הגיע הזוג לבית הדין הרבני האישה: "אני …

מלון קראון פלאזה חיפה: נבחרו 10 עובדים מצטיינים לשנת 2025

משה מנו: בשבילי כל העובדים מצטיינים ותרמו לשינוי לטובה במלון בטקס מיוחד, שהתקיים במלון קראון …