Breaking News
ליל הסדר של הפיצוץ: שמאל, ימין וקרע זוגי אחד גדול

ליל הסדר של הפיצוץ: שמאל, ימין וקרע זוגי אחד גדול

הורי הבעל שמאלנים, הורי האישה ביביסטים, וכך בדיוק הגיע הזוג לבית הדין הרבני

האישה: "אני מעדיפה לא לארח השנה כי אני מכירה את חמי, הוא יתקוף את הורי ויהיה סקנדל גדול".

אחרי 25 שנות נישואים החליטה האישה לעשות סוף לוויכוחים המתפתחים מידי חג ובעיקר בליל הסדר על רקע פוליטי בין המשפחות, במיוחד בעת הזו. בני הזוג חיים באושר ועושר ומתגוררים בבית רחב ידיים שמארח מידי שנה, בעשר השנים האחרונות, לליל הסדר את כל המשפחה המונה יחד כ-23 אנשים.

השנה החליטה האישה כי היא "מוותרת על התענוג". הבעל באמצעות עורכת הדין שרין סולן טוען "זה רק תירוץ להתארח אצל חברים שלאשתי יש שם קשר עם המארח. אני לא חושב שאשתי חוששת מהעימות שיהיה בין אבא שלי שהוא אכן שמאלן ודעתן מאד, לבין הורי אשתי שהם 'ביביסטים' מובהקים ומאמינים לכל מילה שיוצאת מפיו של 'אלוהים' שלהם".

האישה לעומת זה טוענת כי אין לה כוחות להתמודד עם הוויכוחים האלה שלעיתים גולשים לעימותים קולניים. לפני שבע שנים, לדבריה עזבו הוריה את ארוחת החג באמצע הסדר בגלל אותו ויכוח. לקח לבני הזוג להפשיר את הקרע חודשים ארוכים לאחר מכן.

יחד עם זה האישה טוענת גם כי השנה היא מעדיפה ללכת עם בעלה לזוג חברים שהזמינו ואילו הורי שני הצדדים ידאגו לעצמם. "יש לשניהם עוד ילדים ולא יקרה כלום אם השנה לא נהיה ביחד".

הויכוחים בין בני הזוג גלשו ממש עד לימים האחרונים. " אני מעדיפה לא לארח השנה כי אני מכירה את חמי, הוא יתקוף את הורי ויהיה סקנדל גדול". בגלל סירובו של הבעל לקבל את הצעתה של אשתו להתארח בליל הסדר אצל חברים, פתחה האישה בהליך גירושין.

עו"ד סולן טוענת כי המהלך כה דרמטי שספק אם האירוח הוא העומד מאחרי ההחלטה של האישה להתגרש. הבעל טען להגנתו: "אם רק היו קוראים את המכתב ששלחה אשתי להורי כולם היו מבינים שיש משהו מאחרי ההחלטה שלה להתארח אצל חברים שבכלל לא עושים את הסדר כהלכתו". בני הזוג נשלחו ליישוב סיכסוך כמקובל במקרים כאלה בטרם יכנס ההליך המשפטי לשלב המעשי.

חדשות יומיות | מזג האויר בישראל
רכישת תבניות איכותיות | רכישת דומיינים בזול | וובסל קידום שיווק פירסום באינטרנטפתרונות דיגיטל | קידום אתרים פיתוח אתרים |הקמת אתרים | פוסטרים | ליטוגרפיות | תמונות קנבס | צלם אדריכלות | מודעות שכדאי לראות | ספריית עסקים מקודמים | קידום אורגני בגוגל

About רון פלג

Check Also

קרדיט CHATGPT DALL·E

תיקון הכאב: קריאה לעדכון חוק התגמולים לפדויי שבי וחטופים

פדויי שבי ובני משפחות חטופים זקוקים לתמיכה כספית – אומ"ץ מציעה תיקוני חקיקה נוספים למענם …

מחר נפתחת עונת ההפלגות 2025 מנמל חיפה : האוניה"קראון איריס" של "מנו ספנות" תפליג לסופ"ש לקפריסין

אוניית הפאר "קראון איריס" של חברת "מנו ספנות", תפליג מחר (חמישי 27.3.35) לראשונה העונה, מנמל …

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.